Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finaste är kärleken

 

 

av allt i världen

det finaste är

Kärleken

den allt förlåter

den oförrätter läker

den är allas vän

 

och skulle någon säga

kärlek är ej för mig

sviken har jag blivit

många gånger om

ge ej upp hoppet

 

kärlek kommer

kärlek går

men alltid består

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-25 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP