Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbel-Haiku

 

 

 

snusfabrikör Pris

fick briljant ide' en dag

snuset han mixa'

 

det sålde som smör

jordgubb, lakrits, mint med mera

prima snus det blev




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-13 14:21



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Snusmumriken tar en pris
och trixar inte med mixen.

2018-04-14

  Ezmeralda VIP
Snus är snus, tas för att få ett mindre rus.
2018-04-14

  Per Drysén
Snus njuts bäst utan tillsatser
2018-04-13

  överlevaren VIP
Smakrika ord i blandad mix!
2018-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP