Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig

 

 

kom och låt oss älska

innan morgon gryr

kom och gör mig lycklig

i en sista stund av lusta

 

låt dina händer smeka min kropp

famna mig och kyss min brännheta hud

jag brinner av åtrå till dig min älskade

endast du kan släcka den eld som brinner

 

förenade våra kroppar är

våta kyssar smakar smultron

sommar och ljuva möten

åh! du är underbar!

 

snart vi skiljas min älskade

men snart vi åter ses

sommarnatten är vår att älska

kom och älska igen!

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-07 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP