Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kåta svenskar i Tyskland

 

 

kåta svenska män 

till tyska bordeller

styr sin kosa

det känns ju igen

så säger skvaller

vill känna i trosa

 

i Tyskland det är fritt

så ordnat och elegant

du behöver ej skämmas

för din hårda stridspitt

du kan rentav få en trekant

ingen kan dig skrämma

 

du tar gladeligt för dig

vad spelar det för roll

var kvinnorna kommer ifrån

du betalar ju  för dig

här är ingen kontroll

ingen vet att du är sån

 

så styr du kosan hemåt

nöjd med din resa

hem till fru och barn

du har levt så flott

det är ingen nesa

att du delat säng med ett skarn

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-07 13:32



Bookmark and Share


  MALVAA
SYND
2018-05-09

  Öknens Ros VIP
Tycker att gifta karlar ska skilja sig, så kan de förlusta sig hur mycket de vill med prostituerade. Men det kanske inte är lika spännande med förbjuden frukt då.
2018-05-07

  Solstrale VIP
Oregerligt det är, förfärligt, men ärligt... Önskar det fanns inre gränser och väl med moral...
2018-05-07

  Fulbergarn
Hemskt är det :( men snygga rim i ordning
2018-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP