Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nya vägar

bra att ha ett rikt inre liv

det finns alltid möjligheter

jag blir en skalbagge som sakta

kryper upp

på den kåddoftande trädstammen

jag vet att jag är på fel plats

i fel kropp

med fel utsikt

men jag njuter av tankens frihet

miltals av luft och rymd

och nya vägar




Fri vers av dorotea VIP
Läst 487 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-20 10:39



Bookmark and Share


  jba
Gillar!
2018-05-20
  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP