Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ångestnatt

mörker mörker ljus

ljusmörker mörkerångest

ångestmörker mörk ångest

liteljusare ljusglimt ångestglimt

 

möker svärta svärta natt

 nymåne ljustrådaravångest

kanske ljusare men

ångestnatt med

ångestmåne

 

alla fulla av ljus blunda

blunda för morgonångest som

bländar morgondagen

lugnande vaddtäcksliknande grådis

 

nymåne lånar molnslöja

saktar lättar morgonångest medan

dimmor stiger över morgongräsets

klara droppar

livet 

lite ljusare

nu




Fri vers av dorotea VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-29 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP