Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Asparnas lov

barndomsprassel

aspars rassel

nattligt trassel när

fönsterhaken låter fönstret

slå mot natten

svag nattbris och träden

kan åter tala med varandra

jag hörde allt




Fri vers av dorotea VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2023-10-04 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP