Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

långsamhetens lov

jag vill leva långsamt

hinna

lära känna trädens hemliga liv

och den svala vinden en

 varm högsommardag

varifrån  för vem  varför

kom du

jag vill också springa över

den

gröna jorden med 

kraften

jag en gång ägde

men vet att allt redan finns

i mina händer

 

 




Fri vers av dorotea VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-19 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP