Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

 

 

 

så hett, så hett

det är inte lätt

vara klädd i sol

äger ingen kjol

 

ej heller klänning äger

jag för mycket väger

luftig blus på överkropp

byxorna är en riktig flopp

 

jag önskar jag kunde kläder slänga

om jag kunde jag skulle ge en känga

till allt vad kläder heter

säga ja till bekvämligheter

 

bekvämt är att inga kläder ha

det skulle man kunna varje da'

i synnerhet i denna hetta

jag säger bara detta

 

svenska sommaren slår allt

svettas man sök upp vatten kallt

det här är allt man lever för

svenska sommaren förför

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-04 13:02



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Jävligt uppmuntrande! Tack! :)
2018-06-04

  Judas Ekholm VIP
Jävligt uppmuntrande! Tack! :)
2018-06-04

  Marita Ohlquist VIP
Det har varit en tryckande värme en längre tid, önskar jag hade överhettningsskydd!
2018-06-04

  Cikoria Blå VIP
Den här gick mig att le!
Förresten, klart att du kan ha klänning, om du vill!
2018-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP