Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick

 

 

en barberare från Grenada

i håret han hade pomada

han var så flott

uppå sin kalott

och som han dansa' lambada!

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av Öknens Ros VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-25 20:34



Bookmark and Share


  träsnidaren
Yes
2018-06-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
haha:)
2018-06-26

  överlevaren VIP
Det svänger....fint ska det vara!
2018-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP