Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Peppar, peppar, men ta inte i trä!

 

 

 

öppnar skåpsdörren

där kryddorna står

ett sammelsurium av dofter

väller sig över mig

kryddpeppar, svartpeppar, vitpeppar

kanel, och alla möjliga sorters kryddblandningar, 

ingefära, citronpeppar

o jag vet inte vad

oj! jag glömde ju salt. 

det är det som är kryddorna i livet!




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-26 15:58



Bookmark and Share


  MALVAA
oj! jag glömde ju salt.
SALTET SOM SÄTTS PÅ ETT BRINNANDE SÅR
:(
2018-06-27

  Fulbergarn
tretton sorters peppar
det är inte allt
inte sitter jag o deppar
men fattas det salt
då gäller det att ta det kallt
de var allt

Kryddstark dikt
vad vore livets krydda
utan krydda



2018-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP