Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min mor


Arvet

Du är kall

Dina val, förändrar Mig.
Ditt begär, finns i Min kropp.

Dina misstag, förgör Min själ.

Ditt liv sköljs bort av Din lust.
Du dränks i Din misär.
Och Jag får inte luft.

Hur många gånger orkar Du höra Mig be?
Hur mycket skuld kan Du bära?
Säg Mig, känner Du Mitt hat?

Mina val, berör inte Dig.
Mitt begär, kommer från Din kropp.

Mina misstag, är Du.

Mitt liv är vått av Dina lögner.
Jag dränks i Din sorg.
Och Jag ser inte längre att Du andas.

Hur många gånger ska Jag behöva be Dig?
Varför lägger Du Din skuld på Mig?
Jag önskar innerligt att Jag ägde hat, men…

Jag är svag




Övriga genrer av Ros
Läst 306 gånger
Publicerad 2006-06-23 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ros