Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

 

 

höstregn slår mot ruta

vinden piskar träden

man kan inte njuta

sveper om sig pläden

 

höstens kyla är så rå

är som vinterns köld

kylan man ej rår på

bäst att ta på sköld

 

rätt rustad för naturens kraft

man går åstad med bestämda steg

för det man alltid haft

att aldrig vara feg

 

när hösten grå och kulen är

när mörka nätter skymmer

tänk inte på allt som besvär

tänk på det som glädje rymmer

 

början alltid är svår

med tiden allt ger sig

det kommer alltid en vår

både för dig och mig

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-11-12 11:48



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Det våras för hösten...?
2019-11-12

    Lena Staaf VIP
Vänliga höstråd i grårusket.
2019-11-12

  ULJO
Hösten är fin Men inte grå höst med regn och dimma
2019-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP