Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muffen

 

 

muffen den är bra

alltid bra att ha

muffen värmer skönt

när det ej längre är grönt

när frosten biter hårt

och allting känns svårt

ta då muffen på

så skönt det känns då

när dina händer vilar på ratt

med ett leende så glatt

varma goa händer du får

dagen ej längre känns svår

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-23 10:41



Bookmark and Share


  ULJO
Som Sven Melander sa "Rattmuff på"
2019-11-25

  Bodingen VIP
Köpte i julklapp åt en f.d just sån rattmuff som var märkt "höger" och "vänster", rosa var den också, succé!
2019-11-24

    Lena Staaf VIP
Lätt att få fnatt
av en iskall ratt
och styra alldeles fel
körningen blir ett vågspel.
2019-11-23

  Kungskobran VIP
Muff fans bara för tjejer när jag var liten
2019-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP