Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skogspromenad

 

 

skogspromenad

vi går i

en lång rad

skyndar fram för

vi älskar naturen

 alla dessa stenar och rötter 

hindrar oss och tvingar blicken

mot jorden

mot våra fötter

 

men jag vill bara titta på dej

och sväva




Fri vers av dorotea VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-11 17:23



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
En underbar kärleksdikt, oavsett vem som är föremål för känslan!
2021-08-05
  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP