Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morfar

Morfar står och putsar på en träbit
Det luktar träspån
Morfar luktar snus

Ekans motor puttrar
Så tystnar den
Morfar lägger ut näten

Långsamt glider båten mot land igen
På spisen kokas kaffe
Det står pelargoner i fönstret

Bilen är mörkblå
Den låter skramligt
Morfar snusar




Övriga genrer av Aspergerblues
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-01 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aspergerblues