Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarlov

Blomstertid
Examen med sång
Solsken och solbränd hud
Fräkniga kinder
Saft och bullar
Myggbett som kliar

Jaga tafatt på cykel
Glass som rinner bort
Regnfilm på TVn
Kura skymmning under åskoväder
Midsommar
Matjesill och färskpotatis
Svenska jordgubbar och glass
Rabarberpaj och vaniljsås
Barfotaspring i gräset




Övriga genrer av Aspergerblues
Läst 134 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-07-01 12:19



Bookmark and Share


    Askanden
nostalgi.
2022-07-01

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som påminner mig om när mina barn växte upp.
2022-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Aspergerblues