Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma städar

Mamma städar
Ut med varje liten matta på balkongen
Fram med dammsugaren
Dammtrasan viner runt alla möbler

Varje dammkorn ska bort
Bort med varje fläck
Ut med gammal reklam
Nu får barnen flytta på sig

Rensa upp bland högar
Byt ut dammiga gardiner
Stryka nya gardiner
Nu ser det bättre ut

Ut med skräpet
In i duschen
Tvätta bort allt orent
På med rena kläder




Övriga genrer av Aspergerblues
Läst 101 gånger
Publicerad 2022-07-01 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aspergerblues