Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RUMMET BAKOM DINA ÖGON

det finns ett rum bakom dina ögon
som ingen någonsin fått besöka

ett fåtal har förunnats en vag glimt
genom de två elliptiska fönstren

men låset på dörren förblir låst
och nyckeln har du kastat bort




Fri vers av H. Hellman
Läst 61 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-06 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H. Hellman
H. Hellman