Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VANVÅRD

vilken tragik, att tappa bort sig själv
i jakten på någon annans bekräftelse
och låta sig övertygas om dess värde

att inte längre lyssna till den inre röst
som ständigt förkunnat ens duglighet
men nu tynar bort i omvärldens brus

vilken tragik, att lägga sitt välmående
i händerna på de som inte bryr sig om
huruvida man trivs eller faller sönder




Fri vers av H. Hellman
Läst 35 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-05 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H. Hellman
H. Hellman