Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRT ÅTERSEENDE

så ännu en gång fick det hända
blev tjäle mot blomster utbytt
vi såg vårens prakt återvända
då natt blev till gryning på nytt

det hopp som i mörker förtvinat
gavs åter ny gnista och glöd
och efter karg vinter som pinat
en soluppgång ljuvt rosenröd




Fri vers av H. Hellman
Läst 37 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-17 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H. Hellman
H. Hellman