Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄGSKÄL

en drucken Lundanatt ur ett tidigare liv
vilsen i rökmaskinernas täta dimma

och plötsligt ur röken, hennes ansikte
som blixtrar till i stroboskopljuset
men upplöses innan jag hinner inse
att hon nog är vad som fattats mig

ett vemod slår rot när röken skingrats
och vi båda återgått till våra rutiner




Fri vers av H. Hellman
Läst 64 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-08 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H. Hellman
H. Hellman