Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


stämningsfullt


Samspel


Jag klinkar
på min ostämda gitarr
där du kan få fram
stilrena ackord

du trakterar ditt piano
där tonerna som bäst
framträder fyrhändigt

Samstämmigt spelar vi
på de resonansstinna
bongotrummorna i köket;

Grytorna




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-04-16 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP