Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


bekräftelse


B


Bedrägliga bilder
belyser barndomen

Beakta berättelsens
bristfällighet

Blinda blåsippor
bråkar bredvid
boden

Blyga brännässlor
blinkar bakom björken

Björnen brummar bryskt
bland blåbärsriset

Bondmoran binder
brådmogna blombuketter

Brorsan bakar bannlysta
bronkitbullar

Brandfarliga brödbitar
blir brutalt biverkande

Brunbrända ben
brister besinningslöst

Behagliga breddgrader
bådar blidväder

Bortblåsta barmarker
brukas banbrytande

Barnen bygger broar
borti backen
























Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-04-18 23:25



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Rolig och fyndig bokstavsdikt.
2023-04-20

  SatansSon VIP
både rolig och fyndig.
2023-04-19
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP