Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


blanka blad


Skynda


Nu är tid att skynda

mitt i lugnet
spricker löven
från en timme
till en annan

Nu är tid att skynda

se dem hör dem
rör dem
dofta

Nu är tid att skynda

missa inget
lövens sprickning
väntar inte

Nästa dag
är blanka blad











Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2023-05-06 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP