Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fick orden passerade, djuren och grisarna av Lena Söderkvist. Respons får tre ord av mig. TrollTörnTrappan, Gunwale och Prima donna deltar också i denna stafett.


Direkt ur verkligheten. Vildsvin. Stafett.

"Jag var i skogen
då åtta vildsvin passerade.
Grisarna hoppade smidigt över stengärdet."
Min bror berättade målande
om mötet med djuren.




Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-01 23:53



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Smidigt återgiven återgivelse!! Bror din hade tur som slapp hoppa över stengärdet och lägga benen på ryggen.... när det vilda gänget på hela åtta medlemmar skötte flykten(?) själva!!
2023-07-04

  Respons VIP
Det är få förunnat att kunna studera vildsvin "in action". Här tar du med läsaren på ett äventyr. Ordet målande sticker ut i sammanhanget.

2023-07-03

    Lena Söderkvist VIP
Vad bra att just du fick orden, och att just din bror berättade om vildsvinsmötet. Härlig läsning.
2023-07-02

  Gunwale VIP
Vad trevligt med ett ”autentiskt” stafettbidrag! Vi brukar ju annars fantisera hej vilt… Nu var det vilt på ett annat sätt. Det var nog en lite otäck upplevelse, tur att de skuttade bort! Jag fick slå upp stengärde, jag visste inte att en gärdesgård/mur kunde heta så också!
2023-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP