Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min blivande bästa vän

jag tuggade på äpplet
samtidigt som den ruttnade i min mun
mjölken jag drack blev sur
och brödet jag åt blev mögligt i min mun
plötsligt började jag känna doften av handkräm
då står du där bakom mig min blivande bästa vän
och du smörjer in dina händer
som om dem vore torrare
än en ordvits från göteborg
du säger att du kommit för att rädda mig
samtidigt som du visar upp en flaska lotion
om du smörjer in dig med denna kräm
kommer saker du tar till dig och stoppar i dig
aldrig att bli torrt och gammalt igen
samtidigt som jag blir din vän för evigt




Fri vers av Mathias Wallin
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-29 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mathias Wallin
Mathias Wallin