Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan någon mening?

jag försökte komma förbi
men polisen hade spärrat av området
men ingen verkade veta varför
polisen hade ingen aning
räddningspersonalen som kom visste inget heller
alla bara gick omkring och såg förvirrade ut
efter ett tag började folk hoppa och skratta
prästen kom och började sjunga och tala
högt uppsatta politiker kom och började dansa
glassbilen kom och ville sälja glass mitt i vintern
frisören i byn kom och började klippa på prästen
på något sätt så va allt väldigt trevligt ändå
alla verkade göra det som de ville och kände för
utan någon orsak eller mening
själv tog jag min trasiga basketboll
satte den på mitt huvud som en huvudbonad
gick fram till en politiker
och visade upp min knäckta skateboard
och min silvertejpade skolväska




Fri vers av Mathias Wallin
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-30 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mathias Wallin
Mathias Wallin