Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kickoffen

jag sitter här på jobbet och tänker på
min schäslong hemma i vardagsrummet
den står där på golvet ensam och kall
jag tror den längtar efter mina kaksmulor
min ljuva stämma när jag pratar för mig själv
plötsligt så kommer chefen förbi
han hade som vanligt en anekdot på lager
och det va den konstigaste jag någonsin hört
han hade somnat när han var på bio i helgen
polisen hade kommit och plockat in honom
jag fattade ingenting för det är ju inte
olagligt att somna framför en film på bio
men så berättade han att han alltid brukar sova naken
han såg nöjd ut när han gick vidare till sitt kontor
undra om årets kickoff kommer vara i tingsrätten




Fri vers av Mathias Wallin
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-05 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mathias Wallin
Mathias Wallin