Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvinna bort

Jag skrattar,
Inte,
Gråter tårar,
Rinner,
Kinder torra,
Varför,
Sorgen outhärdlig,
Jag,
Vill härifrån,
Jorden,
Upp till,
Himlen,
Eller,
Till Underjorden,
Fast,
Ingen tro,
Men,
Vill ändå,
Härifrån,
Kanske bort,
Till landet,
Frihetens mark,
Jag,
Reser nu,
Bort,
Ingen saknad,
Eller,
Ingen saknar,
Livet,
Enda plåga,
Men,
Livet är,
Såhär,
Inga känslor,
Bara,
Tomt skal,
Kanske,
Väl borta,
Försvinna,
På riktigt.




Fri vers (Fri form) av Kim Hurtig
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-29 09:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Himlen är att föredra.
Kontakta Jesus.
Det gjorde jag.
2023-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Kim Hurtig
Kim Hurtig