Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet tickar vidare

Tiden tickar vidare,
Även om ditt liv inte,
Livet sker oavsett,
Följ med eller stå kvar,
Oavsett vad,
Tiden tar.




Fri vers (Fri form) av Kim Hurtig
Läst 61 gånger
Publicerad 2024-01-02 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim Hurtig
Kim Hurtig