Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken av dig

Min hand på din kind,
Det sprudar inom mig,
Glädjen drar mina mungipor uppåt,
Dina ögon ser in i min själ,
Min själ är blottad med alla mina svagheter,
Men du kränker ej, inget öga av onda,
Du ser erfarenheter och styrkor,
Jag vill ha dig men kan ej,
Men tanken av dig lever kvar inom mig.




Fri vers (Fri form) av Kim Hurtig
Läst 59 gånger
Publicerad 2024-01-04 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim Hurtig
Kim Hurtig