Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jakt

En röd tråd virad
Garnnystan i viktig, undanstoppad låda som jag vet exakt vart den är och vad som är i den och släng den inte.
Jag kommer reda ut den en dag.




Fri vers av Adrian.Eckman VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2024-01-15 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adrian.Eckman VIP