Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välj kategori

Ska man börja i den här änden?

Bunden eller fri vers?
Rätt perverst

Bokstavliga Dramatikers Svenska Mästerskap?
50 nyanser känns överflödigt för att veva runt i den här gråzonen.

Nä, jag kastar av mig kedjorna av verser av alla dess slag. Det är inget mer än kuriosa.

Kanske prosa?

Avsaknaden av en metrisk regel sätter en viss ribba till mitt segel
men jag rimmar för mycket för att klassas som skönlitteratur.
(Vid förvirring, googla prosa)
(Vid oskönhet, googla rimming)

Skapa|Skriva

Tre alternativ in och klassificering har demolerats
Synonym i kontext, med en antydning till inbjudning av plagiat

Nädu, dagbok är det minst kontroversiella
för mig
För vem är du som läser min dagbok?

Spara som utkast, eller spara och publicera?

Ingen minns en fegis




Fri vers av Adrian.Eckman VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-01-21 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adrian.Eckman VIP