Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Clair de Lune

Da da da da
Dum dum dum
Da da da da
Dum dum dum

Dör jag nu
dör jag en död
som var värd att leva för,
en död värd att dö för.




Fri vers av Fransz Reuel
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-22 08:28



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Helgarderat:))
2024-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Fransz Reuel
Fransz Reuel