Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bergskedjan i öst

Där vill jag stå
någon gång i alla fall
få blicka ut över havet
låta livet forsa iväg
låta liket bli till

inte en dag som denna
inte imorgon
men någon gång i alla fall
någon gång skall jag stå där
över bergskedjan i öst.




Fri vers av Fransz Reuel
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-31 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fransz Reuel
Fransz Reuel