Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Experimenterar med orden.


Nattens illdåd

 

 

vinglösa, tvåbenta varelser

skugglösa, sorglösa

bryr sig inte ett skvatt

smyger i mörkan natt

 

en invasiv art

inriktad på jakt

ivrigt nosande

efter spår av annat liv

 

söker offer att attackera

att trakassera, hota

bryr sig inte ett jota

 

våld är dess signum

njuter av att plåga

ställer ingen fråga

 

smälter in i massan

liksom osynligt väsen

är inte särskilt kräsen

 

de duger alla

dess hunger kalla

natten mättnad ger

 

ljusskygg ilar hem

fotsteg på svart asfalt

rött färgar natten

vittnar om dåd

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-02-16 09:20



Bookmark and Share


    Askanden
jag har en vädjan till Larz (som jag på sätt och visrespekterar):

arbeta för att människan närmar sig vår Herre Frälsare.

utan att inneha själivsinsikt verkar du för fjärmande.


2024-02-16

  Larz Gustafsson VIP
Håller man på med "healing" är man redan ett redskap för ondskan.
Verkligt helande kommer från Jesus Kristus.
2024-02-16

  Kungskobran VIP
Låter som Jack the ripper som härjade i London år 1888
2024-02-16

  siv birgitta.a. VIP
du vet ondskan är stor det är när det onda tar över när dom inte har egen vilja du ser det onda har försökt jävlas med mig i 4 år har nästan inte sovit . nånting jag har inget i deras religon att. göra jag har varit i kyrkor sen jag varit liten har alltid fått varsel vad som skall hända har alltid skrivit för att få ut al sorg i hjärtat har alltid håll på med healing man skicka bara kärlek till alla sen kommer alt man varit med om det som blockerar kroppen så att
man blir sjuk sen spöken o medienars värld man vet bara va som händer ser bilder så jag fortsätter den vägen.
ingen människa skal må så dåligt jag
mått dom här 4 årenondskan är s stark jag bor i en skit stad
det är många o ärliga med behövs jag väl inte säga
2024-02-16

    Lena Staaf VIP
Spännande och suggestiv text!
2024-02-16

  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlat om samhället vi lever i... längtar lugn, ro och medmänsklighet.
2024-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP