Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text från 2018


Sommarlov 50-talet

Sommarlovet var
evighetslångt,
doftade av hö
och smultron,

rivsår av hallonsnår
fanns kvar på armar
och ben långt in på
terminen,

skoltiden avslutades,
men minnet av
barndomens somrar
var länge en källa till kraft.




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-04-20 04:45



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Minnes-upptäcks berikande
Skrivelse! Blev även själv
påmind om brännässle
-sveda,på grund av att
jag blev jagad av en
kalkontupp då jag
fräckt tog hans
unge uti min
famn!
;)


2024-04-22

    Lena Söderkvist VIP
Håller med, blir fortfarande styrkt av den.
2024-04-21

  TrollTörnTrappan VIP
Gillar "rivsår av hallonsnår"!! Minner mig om Gärdestad som har rimmat "mormors hallonsaft" med "barndomstidens kraft". Föga överraskande att "skoltiden avslutades" ;-)
2024-04-20

    glasa VIP
minneskraft

från de goda minnena
så fantastiskt och fint



2024-04-20

  Anonym__ VIP
Det låter som ni hade jättehärligt under sommaren!
2024-04-20

  Mats Edin VIP
Vackra hågkomster, känner igen:)
2024-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP