Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Atlantisk magnetism

Strömlöst
i död luft
utan kurs
kring polerna:
två –
en
dag i exil:
havstidens evighet.
Strömlöst
från hytt till hytt
lossar segel,
lyfter i stratosfär,
vägleds tillbaka ned
av okänd satellit,
i stjärndunslätt skur;
två fattar
varsin ände,
slår med snärt
en puls,
två –
driver åter runt
i cirklar
kring polerna.




Fri vers (Fri form) av Under Radarn VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-04-20 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Under Radarn VIP