Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Första gången jag skrev en ombytlig text kan ha varit omkring 2013 eller tidigare. Den första texten handlade då om hur att drunkna, eftersom jag varit just väldigt nära att just drunkna flera gånger under livet från tidig barndom.


Den ombytliga texten (3) 2024 04 30



2024 04 21

Någon har sagt att en vän är
som en sorts syskon,
som det går att bråka med.

Ryta ifrån till,
och den finns ändå kvar,
för ju alla väl 'har sina som 'dar'?

(Skrev och skickade det där till någon i personliga mejlen)
---...---

2024 04 20

Häng de oskyldiga
och om de

dör kan man
förstå hur oskyldiga
de nog var.

De skyldiga kan
på sin höjd
givas rött kort.
---...---

2024 04 19

(Kortversionen)

Stundom då jag gör fel
gör jag andra så till del
annan har huvudet sitt
mer fel påskruvat än just mitt
---...---

2024 04 18

Med tidlöshetens manér
någon bygger i fanér
boll spelar nu på ytlig plan
såväl av kvinna som av man
---...---

2024 04 17

Finns det alls datorer med utbytbara batterier?
Som det finns i 'stenålderstelefoner'
det vill säga 'kontanttelefoner'.

Det borde annars 'uppfinnas' en dator
där sladd skulle vara ett alternativ,
eftersom det är svårt att ha en dator
med sig 'ute i fält', om den bara drivs
med, i hus varandes elektricitet.

Det vore bättre om en dator eller (mo-)bil
kunde drivas ungefär som en kär
gammal ficklampa eller cykel
av batteri eller dynamo (rörelse).

Om det nu finns 'vevradio',
varför finns det ingen 'vevdator'?
Det gjordes ju armbandsur
för just rörelsens självupptagning.
(Så fullgott upp rörande bristen i sig)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-04-30 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP