Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cola, rom, Sofiero


nu ringer vi psykakut igen
säger att vi vill dö
pratar med någon som har svart hår
och inte är på riktigt
vart tappade vi greppet
vad fan hände
det är som om du inte finns på riktigt
bakom alla burkar
bakom ett färgspel av tomma glashalsar

framtiden är den du minst väntar dig
skrattar bäst som skrattar sist
men om ingen längre skrattar

vad fan väntade du dig
det är som att du inte finns på riktigt




Fri vers (Fri form) av inavlad VIP
Läst 17 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-03 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inavlad
inavlad VIP