Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilja 4-ever


det var precis där; med en skorsten bakom ett tak
som Lilja 4-ever spelades in
på ett gult dubbelhus
och Lilja sprang ologiskt längs gatan
som leder oss till öppenvårdspsyk fosievägen 15
och du tänker inte pussa mig mera

Malmö är ett gytter av gråbrunt och industrier
vattnet är så långt borta och en skymt kostar pengar
att andas kostar pengar
allt blått och lätt
kostar pengar




Fri vers (Fri form) av inavlad VIP
Läst 14 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-03 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inavlad
inavlad VIP