Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vill inte

Jag vet att du inte vill mer,
att du inte vill ha mig längre

tror det beror på att jag tog all
luft i varje rum vi befann oss i 

du kunde liksom aldrig andas med mig

Jag vet att du inte vill mer,
att du sover med någon annan nu

och jag tar djupa andetag varje gång 
något påminner om dig

jag tycker om att bli påmind om dig 

Jag lägger mig på den sida av sängen
du tyckte om att jag sov på och 
kramar om täcket som om det vore du

samtidigt håller jag andan så länge jag kan
för att försöka förstå hur du kände

Jag tror att jag fortfarande vill,
att jag vill känna det där lugnet i magen

som när jag la mig bakom din silkeslena rygg
om morgorna när du fortfarande sov 

hur jag trasslade in mig i dina armar och ben,
andades i din nacke och blev komplett
jag vill känna det där lyckoruset du gav

men du vill inte

du vill

aldrig igen




Fri vers av Assia VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-07 23:07



Bookmark and Share


  Cower At The Man
Hårt, bra, träffande bildspråk och med genuin kärlek/sorg/kärlek.
2024-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Assia VIP