Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina tårar i min tröja

Babe

du bankade på mitt fönster
som många gånger förr

jag har ju ingen porttelefon

Du kastade grus för att få mig att vakna

du kom in blodig,
slagen
och jag fångade dina tårar i min tröja

Babe

du viskade om ett annat liv som du
hade drömt om

du undrade om jag skulle med och njuta
av det

om jag också ville bort från skiten

Babe

jag höll om dig tills min tröja blev blöt,
men jag kunde inte lova dig något

du som bankat och kastat grus

du som slagit sönder dörrar och väggar,
glas och tallrikar för min skull

Babe

jag ville allt med dig, 
men det kändes som att du gick under

och som att jag hade gjort allt jag kunde
tills jag själv gick under

Babe

banka inga fler fönster, kasta inget mer grus,
jag kan inte torka upp fler av dina tårar

jag har älskat dig för länge

och nu känner jag ingenting förutom
misär

nu känner jag ingenting för oss
förutom hopplöshet

 




Fri vers av Assia VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-14 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assia VIP