Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hetsigt liv

Det gör ont

det känns som att mitt hjärta blöder,
som att min bröstkorg är fylld av vatten,
som att jag är dödligt sjuk och jag räknar
mina leverfläckar

jag är nog dödligt sjuk

Men aldrig skulle jag vilja bli älskad
mer än vad jag är kapabel till att älska

jag är hellre
alltid lite hjärtekrossad som ett bevis
på min existens

känner jag, så finns jag

Och jag finns och jag älskar,
med en släng av 'hetsigt liv',
som rinner i mina ådror 




Fri vers av Assia VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-07 23:24



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Du ska veta att jag älskar dig!
2024-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Assia VIP