Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love hurts

Varför ska kärleken vara så svår?
Du lovade

Jag förälskade mig i
ditt leende
dina mjuka händer
som alltid smekte
lätt över min solbrända
kropp

Det var länge sen nu
Varför ljög du?

Varför sa du att du älskade mig?

Att leva utan dig
är det svåraste för mig
att inte träffa dig
skratta åt samma skämt
leka med ditt hår

Inte kunna känna din kropp
mot min

Det är det svåraste för mig
Allt är svårt nu

Jag tänker tillbaka
på hur vi träffades
där i tältet
mitt ute på fältet
Du log
Jag log
Love at first sight

Det är över nu
Jag måste glömma
glömma din underbara doft
din underbara hud

Jag måste kasta
alla handskrivna lappar
som du skrev varje morgon;
I love you Sofia

Jag måste radera dig ur mitt minne
radera alla dina sms
kasta alla dina gåvor

Du älskade mig aldrig

Jag älskade dig
över allt annat på jorden




Fri vers av popoffer
Läst 613 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-11-23 17:39



Bookmark and Share


  Just Emotions
kärlekssorg är tyngst av alla tror jag.. man lever i tomma mellanslag och hoppas att allt ska bli som det var eller som man önskar
2007-09-25

    Bror
Hey pop..
stark dikt denna. Man kan känna igen sig så otroligt mycket.
Det gör fruktansvärt ont när hjärtan går sönder, vet jag nu av egen erfarenhet också.. det enda positiva ett brustet hjärta kan medföra är väldigt bra poesi.
Budskapet i denna dikt påminner starkt om en av mina favoritdikter av E.S.. som går

"Din kärlek förmörkar din stjärna – månen går upp i mitt liv.
Min hand är ej hemma i din.
Din hand är lusta- min hand är längtan"

Detta menar jag som en komplimang.
Ta hand om dig S.
Kram
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

popoffer