Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snälla, teach me tiger. jag orkar inte mer


det där om att aldrig kunna släppa taget

det gör ont i mig
för det här är inte första gången

det är inte den gången då jag
kysste grannpojken i andra klass
och då jag med brustet hjärta två dagar senare
insåg att han var kvarterets casanova.

jag har lärt mig nu
- eller har jag?

det är inte heller den gången
då jag förlovade mig med en man
som hade fru och barn i australien.

varför?

det här är gången
jag aldrig älskat så intensivt i tre veckor
och en vecka senare åker han till grekland
- med sin flickvän

det enda som finns kvar är
en kvarglömd cykel
och en doft på min kudde

Varför lär jag mig aldrig?




Fri vers av popoffer
Läst 557 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-17 18:24



Bookmark and Share


  Elin Katten Lo VIP
Jag tycker att denna är kul. Gillar speciellt vändningen i snubben som ska dra till Grekland med sin tjej.
2009-08-16

    Hades Is Rising
Du uttrycker dig snyggt.
Gillar den mycket..
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

popoffer