Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Jag vill bli förd bakom ljuset

Vi glider in i nattens glömska.
Du andas tungt och fridfullt, lätt och bekymmerslöst.
Månens ljus dansar över din kropp, ditt sinne och din själ.
Som av en våg översköljs jag med kärlek.
Inget kan gå fel, du är perfektionen själv.




Fri vers av Belver
Läst 417 gånger
Publicerad 2007-01-29 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Belver
Belver