Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


En droppe känsla på min tunga

Jag råkar komma för nära och du blir brännhet och farlig, Totalt livshotande på en millisekund.
På avstånd är du perfektion, men ju mer du visar och ju mer jag förstår desto mindre vill jag.
En gång var jag blind och jag ville inget hellre än att se och uppleva.
En gång var jag också döv och jag ville inget hellre än att få omslutas av ljudvågor. Jag kan se och jag kan höra dig och jag vill inget hellre än att slippa.




Fri vers av Belver
Läst 460 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-31 18:15



Bookmark and Share


  Kathrina
smärtsamt skrivet på ett fint vis. toppen!
2008-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Belver
Belver