Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Mitt hjärta säger Nej tack till kräkmedel.

Denna dagen ska jag minnas som dagen jag glömde.
Du ska efter idag inte finnas i mina tankar eller i mina känslor. Du ska ska vara raderad från mina fingertoppar och mina fotsulor ska inte längre ha vandrat in dina spår. Efter idag ska mina läppar aldrig mer forma ordet du innebär, du ska vara utplånad ur min vokabulär.
Det är nu såren läks och det är nu jag äntligen vet.

Detta är dagen. Jag minns den som dagen då jag glömde.




Fri vers av Belver
Läst 462 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-06 23:34



Bookmark and Share


  Just Emotions
woooow!! denna var heeelt fantastisk!!! go girl!!
2007-11-07

    tapetklister
åh vilken bra, stärkande text! :) den peppar en att verkligen sätta punkt och sen gå vidare, från vad det än må vara. riktigt bra!
\"Efter idag ska mina läppar alrig mer forma\" - du har missat ett d i aldrig.. (tänkte att eftersom jag gillar texten kan jag kosta på mig att vara språkpolis :P)
/johanna
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Belver
Belver